Love Note Love Case Love List

7 neobičnih razloga da svom partneru kupite OVAJ poklon

Nešto posebno - za nekoga posebnog

U potrazi ste za poklonom koji je malo… neobičan? Nešto za što ste sigurni da vaš partner još nije dobio?

Predstavljamo Love Note, personaliziranu ljubavnu knjigu za parove: priču o vama. Jednostavno dajte imena likovima i onda možete početi prilagođavati svoje likove i priče! Uronite u mogućnosti koje nudi preko stotinu ilustriranih stranica, pustolovina u svijetu 2D likova. Ostaje samo jedno pitanje: možete li svoju priču oživjeti u obliku knjige?

Nikada nije bilo lako reći nekome zašto je poseban! Svaka knjiga Love Note je prilagođeni popis svih onih malih razloga zašto nekoga volite ili cijenite. Prilagodite svoju knjigu onoliko koliko želite.

1️⃣ Personalizirana knjiga Love Note

S više od 990 različitih kombinacija, svaki se par može ponovno oživjeti na stranicama svoje knjige. Uključujući dob, frizuru i dodatke poput naočala ili brade i brkova.

2️⃣ Varijacije naslovnica Love Note

Odabir prave naslovnice je teška odluka, ali imamo 49 naslovnica koje možete birati. Možete ih učiniti još osobnijim mijenjanjem teksta na naslovnici. Svaka knjiga je pojedinačno tiskana kao jedinstven primjerak na našim ekskluzivnim papirima vrhunske kvalitete. Možete čak odabrati želite li knjigu s tvrdim ili mekim uvezom!

3️⃣ Stranice i priče Love Note

Našem umjetniku trebalo je stotine sati da stvori više od 100 ručno crtanih scena. Uronite u zvjezdane noći, zajednička iskustva, maženje i prepustite se nostalgiji!

4️⃣ Uz Love Note zaista možete govoriti od srca

Ispisujemo tekst predloška ili vašu vlastitu personaliziranu ljubavnu poruku točno onako kako je napišete na stranicama, bez dodatnih troškova. Mali promišljeni dodir koji vaš dar čini još posebnijim.

5️⃣ Love Note kao poklon

Jeste li znali da možete zatražiti Love Note s poklon pakiranjem? Čak i izvan praznika, svaka treća knjiga mora biti zamotana u poklon papir.

6️⃣ Love Note je za svakoga

Bilo da ste heteroseksualni ili istospolni par, svi su dobrodošli na Love Note stranice ! Svi naši likovi i priče osmišljeni su tako da budu što uključiviji.

7️⃣ Uz Love Note, možete postati 2D junak svoje priče

Gledajte kako se pretvarate u kultni par koji je čak i tema knjige! Teško da može postojati ljepše utjelovljenje vaše veze.