Besplatna dostava preko 44 € 🚚
blog

7 razloga zašto je Love Note najbolji božićni poklon

November 30, 2023

U potrazi ste za savršenim božićnim poklonom? Došli ste na pravo mjesto, jer nećete pronaći kreativnije i iskrenije božićno iznenađenje od Love Notea!

...ali da ne pričamo bez veze, za vas smo prikupili 7 razloga zašto je Love Note najunikatniji božićni dar na temelju povratnih informacija više od 50.000 zadovoljnih kupaca.

Želite li ove godine za Božić pokloniti zaista poseban poklon, nešto što primatelj sigurno sutradan neće vidjeti u trgovačkom centru, što je samo vaše, jedinstveno i neponovljivo? Predstavljamo Love Note! I to ne samo za parove!

Love Note je vaša priča, prilagodljiva knjižica koju možete kreirati u tren oka u našem editoru. Samo odaberite likove, imenujte ih i kreiranje može početi. Možete birati između više od 150 ilustriranih stranica i 55 verzija naslovnica! Ostaje samo jedno pitanje: koliko točno možete ispričati vašu priču?

Želite pokazati svojoj ljubavi, najboljem prijatelju, roditeljima ili bratu ili sestri zašto su vam toliko važni? Uz Love Note® to možete učiniti na jednostavan, kreativan i zabavan način! Prilagodite izgled knjige koliko god želite!

ZAPOČNITE UREĐIVANJE

1️⃣ Personaliziranje Love Notea

Tijekom izrade knjige možete prilagoditi dob, frizuru, kosu, bradu i dodatke svojih likova. Ukupno postoji više od 1500 kombinacija likova, tako da se svaki dvojac može vidjeti na stranicama knjige.

2️⃣ Velika pitanja i najave

Love Note nije samo nezaboravan dar, već može biti i dio nezaboravnog trenutka! Naši kupci su knjigu koristili na puno kreativnih načina: primjerice, za prosidbu ili navještaj blagoslova djeteta baki i djedovima. Budite kreativni i zamolite svoju najboljeg prijatelja da vam bude kum ili partnera ili partnericu da se zajedno uselite preko Love Notea! Mogućnosti su ograničene samo vašom maštom!

3️⃣ Love Note je dirljivi božićni poklon od srca

Možete čak i izmijeniti osnovne tekstove na stranicama u vlastite jedinstvene tekstove i poruke, tako da Love Note koji kreirate bude ispisan bude točno onakav kavcim ste ga i zamislili. Malo pažnje i ljubavi može ovogodišnji Božić učiniti još ljepšim!

4️⃣ Različiti Love Note omoti

Nije lako odabrati onu pravu, jer možete birati između 55+ naslovnica. Svoj poklon možete učiniti još osobnijim ako promijenite i tekst na omotu. Svaka knjiga tiskana je zasebno, u jednokratnom izdanju, na ekskluzivnom papiru vrhunske kvalitete. Štoviše, čak možete odabrati želite li knjigu tvrdog ili mekog uveza!

5️⃣ Love Note priče i scene

Naš je umjetnik radio stotine sati kako bi stvorio više od 150 ručno nacrtanih scena. Uronite u vrtlog prekrasnih prizora, prisjetite se zajedničkih uspomena i doživljaja i prepustite se nostalgiji!

6️⃣ Ne morate brinuti ni o pakiranju

Jeste li znali da Love Note možete naručiti i u poklon pakiranju? Povodom Božića možete birati između 3 različita božićna poklon pakiranja!

7️⃣ Love Note misli na svakoga

Bilo da ste heteroseksualni ili istospolni par, prijatelji, braća i sestre ili članovi obitelji, svatko se može pronaći na stranicama Love Notea! Svi naši likovi i priče dizajnirani su tako da ih je lako kombinirati i personalizirati.

NAPRAVITE LOVE NOTE