Besplatna dostava preko 44 € 🚚
blog

7 razloga zašto mislimo da je Love Note idealan dar za Majčin dan.

April 9, 2024

Što bi vašoj mami stvarno svidjelo? Želite li da poklon bude jedinstven? Da to ,,nešto'' bude posebno? Da nije preskupo? ,,Ne moraš mi ništa kupiti." Bi li radije da je kreativan, ručni rad? Sa sigurnošću možemo reći da su naše jedinstvene, personalizirane darovne knjige dospjele do gotovo 30 000 mama tijekom godina i da su nam kupci javili nebrojene oduševljene reakcije.

Ove godine preskočite već gotove darove i iznenadite je poklonom od srca. Za Majčin dan poklonite joj dar koji pokazuje koliko je volite i cijenite! 7 razloga zašto ovim poklonom nećete razočarati:

1️⃣ Prilagodljiv, personaliziran

Love Note vam omogućuje da personalizirate dar posebno za vašu majku. Također možete uključiti zajedničke uspomene i posebne poruke specifične za vaš odnos, čineći dar posebnijim. Naslovnica i stranice mogu se u potpunosti prilagoditi vašim idejama.

2️⃣ Dirljivi trenutci

Sentimentalna vrijednost poklon knjige je neusporediva. Vaša će majka cijeniti energiju koju ste uložili u stvaranje knjige samo za nju i čuvat će je godinama.

3️⃣ Kreativno rješenje

Izrada Love Note knjige omogućuje vam da se kreativno izrazite i pokažete svoje umjetničke vještine. Možete odabrati likove, naslovnicu i stranice koje najbolje predstavljaju vašu majku i vaš odnos.

4️⃣ Izdanje za Majčin dan

Mislili smo i na one koji ne žele nužno provoditi sate uređujući svoju knjigu, tako da možete odabrati unaprijed izrađenu knjigu od 20 stranica za Majčin dan koju možete koristiti kao inspiraciju. Dizajnirali smo i posebnu naslovnicu za Majčin dan.

5️⃣ Bezvremenski dar

Za razliku od drugih darova koji se mogu zaboraviti ili baciti, poklon knjiga ima trajan učinak. Služit će kao stalni podsjetnik na ljubav i zahvalnost koju osjećate prema vašoj Majci.

6️⃣ Dostupna cijena

Love Note je pristupačno rješenje pa će vaša majka biti sretna što niste potrošili previše novca na poklon. Možete napraviti lijep i značajan dar bez puno trošenja.

7️⃣ Lagano za napraviti

S našim online editorom knjiga, izrada poklon knjige nikada nije bila lakša. Ne morate biti stručnjak za dizajn niti imati bilo kakve posebne vještine da biste izradili lijepu i značajnu poklon knjigu za svoju majku.

+ 1️⃣ Čarolija Majčinog dana

Čarobna Love Note knjiga je ovdje! Po čemu se razlikuje od ostalih naših knjiga? Jer Magic Love Note govori, i to ne bilo kako, već s vašim glasom! Snimite doista dirljiv video ili glasovnu poruku za svoju mamu kada budete sastavljali knjigu, a mi ćemo upotrijebiti SPARKL magiju da ideju prenesemo u realnost! Sve što tvoja mama treba učiniti je prisloniti mobitel na poleđinu Love Notea i tvoja će se poruka magično pojaviti na zaslonu njezina telefona! ✨ Ovo ne možete pronaći u svakoj trgovini, zar ne? 😏

Je li i tvoja mama tvoj heroj, netko za koga bi učinio sve? Onda je iznenadite zaista posebnim darom za Majčin dan! Započnite uređivanje! NASTAVITE NA LOVENOTE!