Love Note Love Cards Love List

Što biste trebali naručiti za godišnjicu? Znamo recept za savršen poklon za godišnjicu!

Iskoristili ste sve trikove tijekom godina kako biste iznenadili svog partnera odličnim poklonom za svoju godišnjicu i ponestalo vam je ideja? Ove godine si uštedite vrijeme, skratite kupovinu i umjesto besciljnog lutanja po trgovačkom centru, provedite dragocjeno vrijeme sa svojim partnerom ili partnericom!

Svake godine postavlja se veliko pitanje kakav bi poklon za godišnjicu bio najbolje iznenađenje za vašeg partnera ili partnericu? Teško je iz godine u godinu pronaći stvarno dobar dar, a godišnjica je prilika koju vrijedi iskoristiti. Vaš partner ili partnerica su jedni od najvažnijih osoba u vašem životu koja vam godinama pruža kontinuiranu podršku, stoga iznenađenje koje odaberete za godišnjicu ima veliku važnost.

 Imamo i provjereni recept za savršen dar za godišnjicu!

1️⃣ Kreativno, ali nije DIY koncepta

Prvi i ujedno najteži korak u kupnji poklona je smišljanje ideje. Vjerojatno više volite provoditi svoje dragocjeno vrijeme sa svojim partnerom ili partnericom, pa zašto biste ga gubili na sate i sate tražeći iznenađenje koje će kasnije biti na dnu zaboravljene ladice? Ključ savršenog poklona leži u dobroj ideji! Odaberete li za svog partnera promišljen, kreativan poklon, onda priprema iznenađenja traje svega nekoliko minuta, a primatelju će se sigurno svidjeti vaša kreativnost!

2️⃣ Romantično, ali ne previše sentimentalno

Drugi dio savršenog poklona za godišnjicu, uz kreativnost, je i da dar bude pun ljubavi. Teško je napraviti stvarno dobar poklon na način koji je ujedno i romantičan, ali ne previše sentimentalan. Granice su jedinstvene za svaki par, ali nije tajna da svi cijene malo pažnje. Visoka cijena nije bitna jer svoju ljubav možete pokazati sitnicom jednako kao i najskupljim poklonom. Zato je važno da partneru ili partnerici odaberete iznenađenje za godišnjicu o kakvom već dugo sanjate ili koje pokazuje koliko ih poznajete i volite. Nekoliko malih znakova pažnje znači više od bilo kojeg broja ruža i čokolada.

3️⃣ Sve se vrti oko VAS

Posljednji sastojak savršenog poklona za godišnjicu je ništa drugo nego jedinstvenost. Ako poklon za nadolazeću godišnjicu kupite u zadnji čas, vjerojatno ćete pronaći samo kreativne, ali ne i personalizirane darove. Stoga je važno odabrati nešto što predstavlja samo vaše dogodovštine i priče, što vas podsjeća na vaša najuzbudljivija putovanja, najromantičnije spojeve ili još jedan bitni trenutak u vašoj vezi. Bilo da su vaše priče bajkovite ili avanturističke, važno je da dar za godišnjicu bude personaliziran jer njime možete zahvaliti svom partneru ili partnerici na ljubavi i podršci koju ste godinama dobivali.

Vidite? Nije tako teško napraviti izvrstan dar! 😉 Sve što vam treba je dobra ideja koja obilježava vlastite dogodovštine i uspomene. Srećom, ideju više ne morate tražiti jer smo za vas upravo zato izmislili Love Note!

U našoj poklon knjizi možete birati između unaprijed napravljenih stranica, kreirati vlastite likove i ispričati zajedničke priče na romantičan, ali ne na previše sentimentalan način!

Ispričajte priču, a mi ćemo vam pokazati savršen dar! Jesi li spremni? ☺️