Love Note Love Cards Love List

Vodič za vjenčane darove: 5 savjeta za darivanje ako mladencima želite pokloniti nešto kreativno

Već znate što ćete pokloniti za nadolazeće vjenčanje, no osjećate da u poklon paketu još uvijek nedostaje nešto šaljivo, osobito i kreativno? Imamo za vas 5 savjeta uz koje možete posebnu kuvertu pretvoriti u istinski personaliziran poklon paket!

Jeste li već pitali svoje prijatelje koliko novca ovih dana trebate pokloniti mladom paru? Možda ste čuli da im roditelji planiraju kupiti usisavač kakav novopečeni bračni par jako priželjkuje? Već dugo uzvanici za veliki dan odabiru klasične vjenčane darove – primjerice posuđe ili kućanske aparate – kao siguran izbor. Danas međutim, svatovi vjenčanju mladog para pridonose svotom upakiranom u kuvertu, ali i kreativnom sitnicom.

Želite li uz kuvertu pokloniti i kreativan i promišljen dar, ali ste zapeli s odabirom iznenađenja? Ne brinite, u našem vodiču za darove donosimo vam 5 savjeta koji će vam pomoći naći put u labirintu odabira vjenčanih darova!

1️⃣ Posebna slagalica

Svi vole slagalice. Kako bi bilo da odaberete jednu od svojih najdražih slika mladenaca i poklonite im je u obliku slagalice? To može biti slatka fotografija njih dvoje, ali može biti i jedan od najsmješnijih trenutaka vas troje. Najveće iznenađenje možete prirediti ako se odabrana tajanstvena fotografija otkrije tek nakon što se zagonetka riješi!

2️⃣ Interna fora

Imate li internu šalu s mladim parom zbog koje svi pucate u smijeh? Ova fora ima korijene u nekoj fotografiji ili nasumičnoj riječi, zar ne? Predstavite tu šalu u obliku ilustracije, crteža ili riječi! Granica je samo vaša mašta! Odaberite par smiješnih čarapa, stiker, prišivak ili isprintajte nekoliko majica za bračni par! Smijeh je zagarantiran s ovako inventivnim poklonom!

3️⃣ Ideje za spojeve za mladi par

Vjenčanje označava početak nove ere. U ovom slučaju mladi par kreće u brojne zajedničke avanture. Putovanja, svakodnevica, ali i izlasci dobivaju novu nijansu. Uz Love List popis aktivnosti ljubavnicima možete pokloniti 100 neobičnih ideja za spojeve i tako jamčiti da mladenci neće ostati bez zajedničkih iskustava!

4️⃣ Kuponi za male znakove nježnosti

Želite li svom vjenčanom poklonu dodati šaljiv, ali kreativan dojam? Onda su Love Cards savršen izbor! Potpuno prilagodljiv paket kupona koji ne samo da donosi mala iznenađenja u svakodnevni život, već pomaže bračnom paru da posvete više pažnje jedno drugome. Bilo da se radi o doručku u krevetu, zajedničkom bavljenju sportom ili odlasku na putovanje, nezaboravni zajednički trenuci neće izostati uz Love Cards!

5️⃣ Jedinstvena knjiga samo za njih

Poznajete li mladi par od početka njihove veze? Znate li koja su im iskustva bila najveća prekretnica i tko ima kakvu ulogu u vezi? Zabilježite najvažnija iskustva u poklon knjigu Love Note ili im poklonite neki dobar savjet kako biste mladi par pripremili za bračni život! 😉

Kao što vidite, postoji puno lijepih i kreativnih alternativa kao zamjena za standardne darove. Ove se godine ostavite posuđa i uljepšajte dan vjenčanja personaliziranim, kreativnim iznenađenjem! Nadamo se da će vam naš vodič za vjenčane darove biti koristan! Koji god dirljiv poklon odabrali, sigurno ćete učiniti veliki dan svojih prijatelja nezaboravnim. 🙂