Blog

S ovakvim poklonom bit ćete heroj Valentinova

Valentinovo je izvrsna i posebna prilika da podsjetite svog partnera (i sebe) koliko ih volite i cijenite te koliko ste sretni što ste ih našli!
Zato većina voli svoju osobu počastiti poklonom za Valentinovo. Međutim, pronaći savršen dar nije nimalo lak zadatak. Srećom, tu smo da vam pomognemo!😉

Nastavi čitati...

Ideje za zimske spojeve

S dolaskom nove godine, vrijeme je da stanete na kraj zimskoj zagušljivosti i svečanim gozbama i trgnete sebe i svoju vezu iz zimskog sna! U našoj objavi pronaći ćete 5 ideja za spojeve s kojima vam je uspjeh zajamčen unatoč zimskoj hladnoći!

Nastavi čitati...

Božić bez stresa

Božić je gotovo svima bio najdraži praznik u djetinjstvu. Cijelu godinu čekamo darove, ukusne slastice, vrijeme provedeno s obitelji i rodbinom te duge zimske praznike i puno odmora, naravno. Nasuprot tome, za većinu nas kao odraslih Božić je postao sinonim za žurbu i stres. Međutim, ne mora biti tako! Dat ćemo vam nekoliko savjeta uz pomoć kojih ljubav i opuštanje ponovno mogu preuzeti glavnu ulogu tijekom blagdana!

Nastavi čitati...

Novi tipovi Love Lista dolaze uskoro!

Love List se vjerojatno ne treba nikome predstavljati, jer je naš poseban popis za spojeve jako popularan, a uz njegovu pomoć mnogi su parovi već prošvercali romantiku i novi život u svoju vezu!

Nastavi čitati...

Najbolji Halloween kostimi za parove

Istina je da je listopad tek stigao, ali mnogi su već u Halloween groznici. Ako i vi slavite Noć vještica, do sada već sigurno znate na tulum pod maskama idete, a već ste počeli smišljati svoj ovogodišnji kostim.

Nastavi čitati...

Ideje za jesenske spojeve

Iako je ljetu nepovratno kraj, to ne znači da se uz vrućinu morate oprostiti i od zabave. Ako vam jesen znači da ne možete raditi ništa drugo nego s prozora svoje sobe, držeći šalicu, tužno zuriti u kišni krajolik, imamo dobre vijesti za vas. Uopće ne mora biti tako!

Nastavi čitati...

Zašto su nam neki datumi bitni?

Svi imamo datume koji su nam posebno prirasli srcu i koje obilježavamo iz godine u godinu. Periodično obilježavanje rođendana, imendana, godišnjica i drugih manjih i većih životnih događaja već je duže vrijeme sasvim normalan dio naših života. Štoviše, obilježavanje naših “velikih” dana jedna je od rijetkih stvari koje gotovo svi na svijetu smatraju važnima, ali rijetko razmišljamo o tome zašto su nam ti datumi i rituali organizirani oko tih dana zapravo toliko važni.

Nastavi čitati...

9 znakova da ste u zdravoj vezi

Vi i vaš partner volite isprobavati nove restorane, ići na velike odmore ili vožnje biciklom, ali kada je riječ o tome da budete sretni, zdravi i uravnoteženi u vezi, postoji više stvari koje treba razmotriti osim onoga što radite zajedno.

Nastavi čitati...