Besplatna dostava preko 44 € 🚚
0 :0 :0 :0

Blog

Zašto su nam neki datumi bitni? March 27, 2024

Svi imamo datume koji su nam posebno prirasli srcu i koje obilježavamo iz godine u godinu. Periodično obilježavanje rođendana, imendana, godišnjica i drugih manjih i većih životnih događaja već je duže vrijeme sasvim normalan dio naših života. Štoviše, obilježavanje naših "velikih" dana jedna je od rijetkih stvari koje gotovo svi na svijetu smatraju važnima, ali rijetko razmišljamo o tome zašto su nam ti datumi i rituali organizirani oko tih dana zapravo toliko važni.

Zašto su mala djela ljubaznosti toliko važna u vezi? March 9, 2024

Mala djela ljubaznosti: ključ za jaku i trajnu vezu

5 razloga zašto se divimo ženama February 28, 2024

Bliži se Međunarodni dan žena! Dan za slavlje žena i svih prekrasnih stvari koje ih čine toliko voljenima i cijenjenima. Kad pomislimo na žene, odmah nam na pamet padaju bezbrojne karakteristične osobine – od snage i ljubaznosti do empatije – zbog kojih se u njih ugledamo. U našoj objavi sakupili smo 5 razloga (od milijun) zašto se divimo našim damama!

Što su jezici ljubavi? February 21, 2024

Znate li koji je vaš jezik ljubavi? Kako izražavate svoje emocije na temelju svog jezika ljubavi? Vodič kroz labirint emocionalnog izražavanja. Oduvijek vas je zanimalo koji je vaš ljubavni jezik, ali nikada niste dublje ulazili u tu temu? Sada je vrijeme da saznate! Pročitajte naš članak i upoznajte se, saznajte što vam najviše treba u vezi!

5 super poklona za Valentinovo February 1, 2024

Valentinovo je praznik ljubavi i zaljubljenih. U ovo vrijeme svake godine pokušavamo pronaći savršeni dar kojim možemo izraziti svoje osjećaje prema našem partneru ili partnerici. Međutim, ovo nije jednostavan zadatak kao što na prvu zvuči. Obično želimo napraviti nešto posebno, promišljeno, nezaboravno što će onda našu voljenu osobu potpuno oboriti s nogu. Koji su to super darovi za Valentinovo? 🤔❤️

5 neobičnih ideja za spoj za Valentinovo February 1, 2024

Uskoro dolazi Valentinovo! 🤗 Naravno, za tako posebnu priliku treba učiniti nešto iznimno!

S ovakvim poklonom bit ćete heroj Valentinova January 16, 2024

Valentinovo je izvrsna i posebna prilika da podsjetite svog partnera (i sebe) koliko ih volite i cijenite te koliko ste sretni što ste ih našli! Zato većina voli svoju osobu počastiti poklonom za Valentinovo. Međutim, pronaći savršen dar nije nimalo lak zadatak. Srećom, tu smo da vam pomognemo!😉

7 razloga zašto je Love Note najkreativniji dar za parove u 2024. January 15, 2024

Sastavili smo 7 neobičnih razloga zašto je Love Note najposebnji dar za parove u 2024. Na temelju povratnih informacija koje smo dobili od 100 000 nadahnutih primatelja darova.

Kreativni unikatni ukrasi za zimske dane December 12, 2023

I vi ste kreativna osoba, zar ne? 😋 Ako se ove godine želite istaknuti i u svom domu vidjeti božićne ukrase koji bi stali u američki blagdanski film, pročitajte naš članak!

5 najboljih ideja za božićne darove u 2023 December 1, 2023

Još uvijek ne znate što kupiti za Božić ove godine? Imamo za vas 5 ideja za darove s kojima nećete pogriješiti!

1