Besplatna dostava preko 44 € 🚚
blog

7 razloga zašto je Love Note najkreativniji dar za parove u 2024.

January 15, 2024

Sastavili smo 7 neobičnih razloga zašto je Love Note najposebnji dar za parove u 2024. Na temelju povratnih informacija koje smo dobili od 100 000 nadahnutih primatelja darova.

U potrazi ste za poklonom koji je malo... neobičan? Nešto za što ste sigurni da vaš partner još nije dobio? Predstavljamo Love Note, personaliziranu ljubavnu knjigu za parove: priču o vama. Jednostavno dajte imena likovima i onda možete početi prilagođavati svoje likove i priče! Uronite u mogućnosti koje nudi preko stotinu ilustriranih stranica, pustolovina u svijetu 2D likova. Ostaje samo jedno pitanje: možete li svoju priču oživjeti u obliku knjige?

Gledajte kako se pretvarate u kultni par koji je čak i tema knjige! Teško da može postojati ljepše utjelovljenje vaše veze.

ZAPOČNITE UREĐIVANJE

1️⃣Personalizirana knjiga Love Note

S više od 990 različitih kombinacija, svaki se par može ponovno oživjeti na stranicama svoje knjige. Uključujući dob, frizuru i dodatke poput naočala ili brade i brkova.

2️⃣Gotovo 2000 jedinstvenih zaruka i vjenčanja uz Love Note

Naše su knjige kupci izradili gotovo 2000 puta za prosidbe i vjenčanja.

3️⃣Uz Love Note zaista možete govoriti od srca

Ispisujemo tekst predloška ili vašu vlastitu personaliziranu ljubavnu poruku točno onako kako je napišete na stranicama, bez dodatnih troškova. Mali promišljeni dodir koji vaš dar čini još posebnijim.

4️⃣Različiti Love Note omoti

Odabir pravog je teška odluka, ali imamo više od 50 omota za odabir. Možete ga učiniti još posebnijim promjenom teksta na naslovnici. Svaka se knjiga pojedinačno tiska u jednom izdanju na našem ekskluzivnom papiru vrhunske kvalitete. Čak možete odabrati želite li knjigu tvrdog ili mekog uveza!

5️⃣Stranice i priče Love Note

Našem umjetniku trebalo je stotine sati da stvori više od 100 ručno crtanih scena. Uronite u zvjezdane noći, zajednička iskustva, maženje i prepustite se nostalgiji!

6️⃣Love Note kao poklon

Jeste li znali da možete zatražiti Love Note s poklon pakiranjem? Čak i izvan praznika, svaka treća knjiga mora biti zamotana u poklon papir.

7️⃣Love Note je za svakoga

Bilo da ste heteroseksualni ili istospolni par, svi su dobrodošli na Love Note stranice ! Svi naši likovi i priče osmišljeni su tako da budu što uključiviji.

Želim odmah započeti novu knjigu