Besplatna dostava preko 44 € 🚚
blog

Kreativni unikatni ukrasi za zimske dane

December 12, 2023

I vi ste kreativna osoba, zar ne? 😋 Ako se ove godine želite istaknuti i u svom domu vidjeti božićne ukrase koji bi stali u američki blagdanski film, pročitajte naš članak!

Kada je riječ o božićnim ukrasima, mislite li na kuće s božićnim svjetlima posvuda oko sebe koje osvjetljavaju cijelo susjedstvo i figure djeda Božićnjaka koji se penje na prozor? U našem članku za vas imamo nekoliko ideja kako možete jednostavno izraditi božićne ukrase tako da se ugodan unikatni dio ne izgubi tijekom izrade.

1️⃣ Ho, ho, snijeg!

Iako je već prošlo vrijeme bijelog Božića, malo umjetnog snijega u svom domu možete napraviti u svakom trenutku. Bilo da se radi o girlandi od vate, pahuljama izrezanim od papira koje vise sa stropa ili naljepnicama koje se mogu zalijepiti na prozor, s pahuljama i ukrasima koji imitiraju snijeg u blagdansko vrijeme nećete pogriješiti.

2️⃣ Vijenci od začina

Svi znaju i vole karakterističan miris začinskih vjenčića na božićnim sajmovima. Miris cimeta, citrusa i naravno, kuhanog vina koji dopire izdaleka službeni je miris Božića. Iako se ovi vjenčići, koje je zapravo jednostavno napraviti, mogu kupiti po skupim cijenama na sajmovima, lako ih je napraviti i kod kuće. Ako na osnovu vijenca stavite različite mirisne kolutove sušenog limuna i naranče te cimet, bit će gotov za nekoliko minuta, a vaš će dom ispuniti službeni miris Božića.

3️⃣ Božićno drvce

Puno ljudi s tavana uzimaju umjetni bor koji su kupili prije par godina, a neki kupuju vlastito božićno drvce na najbližem sajmu borova. No posljednjih godina sve su popularnija DIY božićna drvca, bilo od drvenih letvica ili nekog drugog ukrasnog papira. Uzbudljivo i jeftino rješenje za blagdane, čak i ako se obitelj na Badnjak odluči proslaviti uz pravi bor.

4️⃣Papirnate kućice

Znate one male osvijetljene kućice od papira kojima se možete diviti na prozorima tijekom zimskih šetnji? Njihova izrada je uzbudljiv projekt, budući da se kuće mogu izraditi ne samo od papira, već i od stiropora, drva ili drugih materijala za naprednije kreatore. Nakon toga, iza kućica možete staviti i niz lampica ili LED rasvjetu koja će biti zaista ugodan ukras za zimu. Zatim pazite da materijale kombinirate tako da u stanu nema druge vrste vatre osim kamina!

+1️⃣ Love List

Što kažete na kreativni poster u stilu popisa koji prikuplja 100 najboljih ideja za filmove ili spojeve? Izvrstan ukras koji također ima interaktivnu funkciju i funkciju jačanja odnosa.

Nadamo se da ste u našem članku pronašli ideju za dekoraciju koja vam je zapela za oko i da ćete uživati u stvaranju iste prije blagdana! Uostalom, ukrasi nisu samo estetski važni, već je i zadovoljstvo izrađivati ih! Ako ste zainteresirani za naš poster Love List, kliknite na poveznicu ispod! Love List