Politika povrata, povrata novca i zamjene proizvoda

Iz naše trenutne kolekcije proizvoda koji se mogu personalizirati: Love Note, Love Cards

Iz naše trenutne kolekcije proizvoda koji nisu dostupni za personalizaciju: Love List, drvena vješalica za postere, staklena folija

Proizvod koji se može personalizirati

1. Promjena narudžbe za proizvod koji se može personalizirati

Dužnost kupca je kontaktirati nas u najkraćem mogućem roku i obavijestiti nas o svim zahtjevima za promjene, pogreške ili greške u vezi s narudžbom. Ako to ne učinite, može vam biti poslana netočna narudžba, za što ne možemo biti odgovorni.

Za izmjenu narudžbe:

  1. Kupac može izvršiti izmjene do 23:30 na dan kada je narudžba poslana, putem poveznice koja se nalazi u potvrdnom e-mailu koji slijedi nakon narudžbe. Prihvaćate i razumijete da se radi o personaliziranom i jedinstvenom proizvodu koji će biti pušten u proizvodnju nakon 23:30 na dan slanja narudžbe te da izmjene nakon toga nisu moguće.
  2. Kupac može napraviti izmijene slanjem e-pošte na info@lovenote.hr našoj korisničkoj službi do 16:00 sati na dan podnošenja narudžbe. U svim slučajevima, e-mail mora sadržavati broj narudžbe primljen u potvrdnom e-mailu ili e-mail adresu korištenu prilikom slanja narudžbe. Zahtjevi zaprimljeni nakon 16:00 sati neće se obrađivati. Imajte na umu da je naša služba za korisnike dostupna od ponedjeljka do petka između 08:00-16:00. Nakon 16:00 sati radnog dana promjene narudžbe može izvršiti samo kupac, te subotom i nedjeljom, kako je opisano u točki 1.

2. Promjena adrese dostave, broja mobitela

Ako trebate promijeniti adresu za dostavu ili broj telefona, pošaljite nam e-poruku na info@lovenote.hr s brojem vaše narudžbe i adresom ili brojem telefona koje želite promijeniti. Zatražene podatke možemo promijeniti dok vaša narudžba ne napusti naš objekt! Ako je vaša narudžba već poslana, kontaktirajte našu kurirsku službu za korisnike i navedite broj za praćenje narudžbe.

Na kraju procesa naručivanja, na stranici za naplatu, naši kupci mogu napisati komentar za svoju narudžbu. Imajte na umu da su svi komentari koje napravite, uvijek upućeni kuriru koji dostavlja narudžbu u informativne svrhe te bilo koji drugi zahtjev za izmjene narudžbe neće biti obrađen. Ako želite izmijeniti svoju narudžbu ili zatražiti kasniji datum isporuke, obratite se našoj korisničkoj službi na info@lovenote.hr. Imajte na umu da je naša služba za korisnike dostupna radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, Giftery International Ltd. ne jamči ispunjenje zahtjeva zaprimljenih u drugo vrijeme i ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu takvim zahtjevima.

GLS Croatia Phone: +385 1 2042 672 E-mail: cs@gls-croatia.com

DHL EXPRESS Croatia +385 1 6651 111

3. Oštećen/neispravan proizvod

3.1. Ako proizvod stigne oštećen/neispravan, kupac ima pravo tražiti povrat novca ili zamjenu proizvoda, ali najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. Moguće je zamijeniti oštećene/neispravne tiskane proizvode unutar 14 dana od narudžbe. Nakon tog razdoblja od 14 dana, Giftery International Ltd. neće biti odgovoran za zamjenu oštećenih ili pogrešno otisnutih proizvoda. Molimo kontaktirajte našu službu za korisnike na info@lovenote.hr. U svim slučajevima, broj narudžbe primljen u e-poruci potvrde ili adresa e-pošte korištena prilikom slanja narudžbe mora biti uključena u poruku. U slučaju oštećenih/neispravnih proizvoda, kupci imaju pravo navesti zadovoljavajući razlog za reklamaciju, ali u svim slučajevima potrebno je priložiti sliku oštećenja/neispravnosti, u protivnom nećemo biti u mogućnosti ponovno proizvesti proizvod ili napraviti povrat novca!

3.2. Imajte na umu da će u svim slučajevima knjiga koju ste uredili biti ispisana.

Svi kupci imaju priliku provjeriti izgled proizvoda prije podnošenja narudžbe i moraju potvrditi konačni pregled prije nastavka. Giftery International Ltd ne može se smatrati odgovornim za knjige koje je kupac pogrešno proizveo i ne možemo ih zamijeniti. Ako su isporučeni proizvodi oštećeni/neispravni iz razloga na koje kupac ne može utjecati, kupac ima pravo odustati od narudžbe, ali najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda.

4. Otkazivanje narudžbe, povrat proizvoda, povrat novca

4.1. Dužnost kupca je kontaktirati nas u najkraćem mogućem roku i obavijestiti nas o svim zahtjevima za promjene, pogreške ili greške u vezi s narudžbom. Ako to ne učinite, može vam biti poslana netočna narudžba, za što ne možemo biti odgovorni.

Za otkazivanje narudžbe:

  1. Kupac može otkazati narudžbu do 23:30 na dan zaprimanja narudžbe, putem poveznice koja se nalazi u potvrdnom e-mailu koji prima nakon narudžbe. Prihvaćate i razumijete da se radi o personaliziranom i jedinstvenom proizvodu koji će biti proizveden nakon 23:30 na dan slanja narudžbe te da nema mogućnosti otkazivanja, niti povrat novca.
  2. Kupac može otkazati narudžbu slanjem e-maila na info@lovenote.hr do 16:00 sati na dan narudžbe. U svim slučajevima, e-mail mora sadržavati broj narudžbe primljen u potvrdnom e-mailu ili e-mail adresu korištenu prilikom slanja narudžbe. Zahtjevi za otkazivanje primljeni nakon 16:00 sati neće biti uvaženi i kupoprodajna cijena proizvoda neće biti vraćena. Imajte na umu da je naša služba za korisnike dostupna od ponedjeljka do petka između 08:00-16:00. Nakon 16:00 sati radnog dana promjene narudžbe može izvršiti samo kupac, te subotom i nedjeljom, kako je opisano u točki 1.

Ako plaćate kreditnom karticom, dobit ćete puni povrat novca ako otkažete narudžbu u roku.

Ako niste zadovoljni proizvodima koje ste primili, kontaktirajte naš tim za korisničku podršku putem e-pošte na info@lovenote.hr.

4.2. Ako su isporučeni proizvodi oštećeni/neispravni, kupac ima pravo otkazati narudžbu i zatražiti puni povrat novca, ali najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda.

Prihvaćate i razumijete da je ovo personaliziran i unikatan proizvod te da ga nije moguće vratiti. Ako ste svoju narudžbu primili oštećenu/neispravnu ili imate dodatnih pitanja, obratite se našoj korisničkoj službi na info@lovenote.hr.

5. Dostava

Svi datumi ili vremena navedeni za dostavu su samo informativni. Uložit ćemo sve napore kako bismo isporučili vaš proizvod u navedenom roku, ali nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili trošak koji bi mogao nastati kao rezultat kašnjenja isporuke vaše narudžbe. U svim slučajevima, očekivano vrijeme isporuke prikazano je na stranici za naplatu nakon odabira varijante proizvoda. Imajte na umu da se vrijeme pripreme i dostave za pojedine proizvode može razlikovati.

Ako ste naručili više od jednog proizvoda, zadržavamo pravo isporuke vaše narudžbe u ratama. Ako se narudžba isporučuje u obrocima, svaka će se isporuka smatrati posebnim ugovorom. Morate biti dostupni za preuzimanje pošiljke na dan dostave jer će kurir pokušati ponoviti dostavu do 2 puta, nakon čega će pošiljka biti vraćena.

6. Izgubljen paket

Ako se vaša pošiljka izgubi u transportu, mi ćemo je naravno zamijeniti i osigurati da narudžba stigne do vas. Ako ne želite da se vaša narudžba ponovno pošalje i ponovno zapakira, vratit ćemo punu cijenu vaše narudžbe. U slučaju izgubljene pošiljke, obratite se našem timu korisničke službe na info@lovenote.hr, navodeći broj narudžbe koji ste primili u potvrdi e-pošte ili adresu e-pošte koju ste upotrijebili prilikom slanja narudžbe.

7. Pravna izjava o proizvodu

Imajte na umu da iako se trudimo prikazati naše proizvode što je točnije moguće, zbog promjena u razlučivosti zaslona ne možemo jamčiti da će svaka proizvedena knjiga točno odražavati stvarnu boju proizvoda. Molimo kontaktirajte nas prije kupnje ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu.

7.1 Specifikacije naših proizvoda

Love Note Veličina: veličina A5, 148 x 210 mm Debljina papira unutarnje stranice: 120 grama Maksimalan broj stranica: 40 (Imajte na umu da ćemo, ako odaberete 20 stranica ili manje, ispisivati samo desne stranice knjige. Ako odaberite više od 20 stranica, ispisujemo obostrano. Sve prazne stranice koje ostanu na kraju knjige bit će automatski popunjene znakovima koje odaberete).

Cijene naših Love Note knjiga su fiksne, na cijenu ne utječe broj stranica u knjizi.

Na našoj stranici koristimo fiksni zadani font za uređivanje knjige, koji se ne može promijeniti.

Na našoj stranici koristimo fiksni zadani font (Patrick Hand) za uređivanje knjige, koji se ne može promijeniti. Korištenje prilagođenih, posebnih znakova ili emotikona nije moguće, a Giftery International Ltd. ne može se smatrati odgovornim za proizašle neispravne proizvode.

U slučaju da svoju knjigu Love Note želite učiniti još posebnijom dodavanjem vlastite fotografije u knjige, preporučujemo da u tu svrhu prilikom uređivanja knjige dodate praznu stranicu.

Korice Love Note personaliziranih knjiga su u boji, unutrašnjost je crno-bijela, a dostupne su dvije različite korice: Meki uvez knjiga mekanog uveza sa savitljivim mat koricama. Čvrst, ali elegantan poklon.

Tvrdi uvez: Vrhunske, čvrste, sjajne korice, bezvremenska knjiga za one stvarno važne uspomene. Osim što su iznimno izdržljive, naše knjige tvrdog uveza služe i kao ukrasi.

Boja poklon pakiranja nije zajamčena, ovisi o trenutnoj ponudi.

Love Cards

Veličina: 148×70 mm

Pakiranje od 20 perforiranih kuponskih karata sa zaobljenim uglovima Karte se redom stavljaju u špil, svaka karta ima ime davatelja i ime primatelja.

Karte se redom stavljaju u špil, svaka karta ima ime davatelja i ime primatelja.

Na našim stranicama koristimo fiksne zadane fontove (Lexend Deca, Caveat) za uređivanje knjižice s kuponima, koji se ne mogu mijenjati. Osim znakova hrvatske abecede i emojija, ne mogu se koristiti nikakvi drugi znakovi, a Giftery International Ltd. ne može se smatrati odgovornim za neispravne proizvode.

Nije moguće učitati vlastitu sliku ili fotografiju.

Stranice prilagodljivih knjižica s kuponima Love Cards su u boji. Naše ljubavne čestitke isporučujemo u elegantnoj, ukrasnoj poklon kuverti s naljepnicom, čija boja nije zajamčena i ovisi o trenutnoj ponudi.

Proizvod koji se ne može prilagoditi

1. Promjena adrese dostave, broja mobitela

Ako trebate promijeniti adresu za dostavu ili broj telefona, pošaljite nam e-poruku na info@lovenote.hr s brojem vaše narudžbe i adresom ili brojem telefona koje želite promijeniti. Zatražene podatke možemo promijeniti dok vaša narudžba ne napusti naš objekt! Ako je vaša narudžba već poslana, kontaktirajte našu kurirsku službu za korisnike i navedite broj za praćenje narudžbe.

Na kraju procesa naručivanja, na stranici za naplatu, naši kupci mogu napisati komentar za svoju narudžbu. Imajte na umu da su svi komentari koje napravite, uvijek upućeni kuriru koji dostavlja narudžbu u informativne svrhe te bilo koji drugi zahtjev za izmjene narudžbe neće biti obrađen. Ako želite izmijeniti svoju narudžbu ili zatražiti kasniji datum isporuke, obratite se našoj korisničkoj službi na info@lovenote.hr. Imajte na umu da je naša služba za korisnike dostupna radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, Giftery International Ltd. ne jamči ispunjenje zahtjeva zaprimljenih u drugo vrijeme i ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu takvim zahtjevima.

GLS Croatia Phone: +385 1 2042 672 E-mail: cs@gls-croatia.com

DHL EXPRESS Croatia +385 1 6651 111

2. Oštećen/neispravan proizvod

2.1. Ako proizvod stigne oštećen/neispravan, kupac ima pravo tražiti povrat novca ili zamjenu proizvoda, ali najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. Oštećeni proizvod se može zamijeniti unutar 14 dana od narudžbe. Nakon tog razdoblja od 14 dana, Giftery International Ltd. neće biti odgovoran za zamjenu oštećenih proizvoda. Molimo kontaktirajte našu službu za korisnike na info@lovenote.hr. U svim slučajevima, e-mail mora sadržavati broj narudžbe primljen u potvrdnom e-mailu ili e-mail adresu korištenu prilikom slanja narudžbe. U slučaju oštećenja/neispravnosti proizvoda, kupci imaju pravo navesti zadovoljavajući razlog reklamacije, no u svim slučajevima potrebno je priložiti sliku oštećenja/kvarka, inače nećemo biti u mogućnosti ponovno objaviti proizvod ili povrat cijene! Ako su dostavljeni proizvodi oštećeni/neispravni iz razloga koji su izvan kontrole kupca, kupac ima pravo odustati od narudžbe, ali najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda.

3. Otkazivanje narudžbe, povrat proizvoda, povrat novca

Dužnost kupca je kontaktirati nas u najkraćem mogućem roku i obavijestiti nas o svim zahtjevima za promjene, pogreške ili greške u vezi s narudžbom. Ako to ne učinite, može vam biti poslana netočna narudžba, za što ne možemo biti odgovorni.

Za otkazivanje narudžbe:

3.1. Kupac može otkazati ugovor (ako se ne radi o personaliziranom proizvodu) u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda bez navođenja razloga ili raskinuti ugovor bez navođenja razloga. Otkazivanje je potrebno obavijestiti e-poštom na info@lovenote.hr, navodeći broj narudžbe ili e-mail adresu korištenu prilikom slanja narudžbe. Trošak povrata proizvoda prodavatelju snosi kupac. Ako niste zadovoljni proizvodima koje ste primili, kontaktirajte našu službu za korisnike putem e-pošte na info@lovenote.hr.

3.2. Ako su isporučeni proizvodi oštećeni/neispravni, kupac ima pravo otkazati narudžbu i zatražiti povrat cjelokupnog iznosa, ali najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. Ako ste svoju narudžbu primili oštećenu/neispravnu ili ako imate dodatnih pitanja, obratite se našoj korisničkoj službi na info@lovenote.hr.

4. Dostava

Svi datumi ili vremena navedeni za dostavu su samo informativni. Uložit ćemo sve napore kako bismo isporučili vaš proizvod u navedenom roku, ali nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili trošak koji bi mogao nastati kao rezultat kašnjenja isporuke vaše narudžbe. U svim slučajevima, očekivano vrijeme isporuke prikazano je na stranici za naplatu nakon odabira varijante proizvoda. Imajte na umu da se vrijeme pripreme i dostave za pojedine proizvode može razlikovati. Ako ste naručili više od jednog proizvoda, zadržavamo pravo isporuke vaše narudžbe u ratama. Ako se narudžba isporučuje u obrocima, svaka će se isporuka smatrati posebnim ugovorom. Morate biti dostupni za preuzimanje pošiljke na dan dostave jer će kurir pokušati ponoviti dostavu do 2 puta, nakon čega će pošiljka biti vraćena.

5. Izgubljen paket

Ako se vaša pošiljka izgubi u transportu, mi ćemo je naravno zamijeniti i osigurati da narudžba stigne do vas. Ako ne želite da se vaša narudžba ponovno pošalje i ponovno zapakira, vratit ćemo punu cijenu vaše narudžbe. U slučaju izgubljene pošiljke, obratite se našem timu korisničke službe na info@lovenote.hr, navodeći broj narudžbe koji ste primili u potvrdi e-pošte ili adresu e-pošte koju ste upotrijebili prilikom slanja narudžbe.

6. Pravna izjava o proizvodu

Imajte na umu da iako se trudimo prikazati naše proizvode što je točnije moguće, zbog promjena u razlučivosti zaslona ne možemo jamčiti da će svi proizvodi točno odražavati stvarnu boju proizvoda tijekom proizvodnje. Molimo kontaktirajte nas prije kupnje ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu.

6.1 Specifikacije naših proizvoda

Love List

Veličina: 420×594 mm (A2)

Vješalica za poster Veličina: 42 cm (duljina) Boja: crna Materijal: drvo Upotreba: dodatak za Love List proizvod, dvodijelni držač postera